• Register
Forum Thread
  Posts  
Missing Startup_loading.vtf (Forums : Support : Missing Startup_loading.vtf) Post Reply
Thread Options
Nov 30 2018 Anchor

Hello!
I wanted to try out some mods for HL2 E2 and downloaded Research and Development from this website
How I have installed the mod:

I made sure I had HL2 E2 and HL2 installed on my computer.
I have installed the Source SDK Base 2013 Singleplayer tool and have set the Beta option to "upcoming" and then test started it. No problems there.
I then copy and pasted the R&D file to Steam/Steamapps/common/SourceMods and I made sure it was on the same drive as the main games.
I restarted Steam and then located R&D in my steam library

When I try to start the mod this error message appears: Imgur.com(Picture taken from someone elses post but still same message)

What am I doing wrong? Every single "solution" I have found has not helped including:
Lambdageneration.com
Steamcommunity.com
Verifying Intergrity of every single Game/Tool cache that might be involved
Reinstalling E2
Installing E1
Installing earlier versions of Source SDK
Installing the Patch that the R&D creator made.
Testing the different solutions the README.txt document said that was included in said Patch.

I have a sneaking suspicion that the mod might not understand that I have E2 installed but everything is where it should be, correct drive and everything. I have even tried to reinstall everything but that did not work either.

Help much appreciated

Reply to thread
click to sign in and post

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.